Webinar ‘Oncologie in perspectief’, Antoni van Leeuwenhoek

Elk jaar organiseert het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in juni het symposium ‘Oncologie in perspectief’. Met dit symposium wordt elk jaar een overzicht van nieuwe ontwikkelingen binnen de oncologie weergegeven. Helaas kon vanwege de Corona pandemie het symposium in 2020 niet doorgaan. Afgelopen najaar is vanwege deze reden het webinar Oncologie in Perspectief georganiseerd, vanwege het grote succes wordt dit jaar weer een webinar georganiseerd. Deze vindt plaats op 2 juni van 19.00 tot 21.40 uur.

Het programma is hier in te zien

Locatie

Het webinar wordt live uitgezonden vanuit het Antoni van Leeuwenhoek en is via zoom te volgen.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per persoon. Je kunt alleen aan het webinar deelnemen als je je van tevoren hebt ingeschreven.

Inschrijven kan via deze link

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname. 2 dagen van tevoren ontvang je de link voor zoom om deel te nemen.

Accreditatie

Er is accreditatie aangevraagd bij het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (VSR). Accreditatiepunten worden alleen toegekend aan deelnemers die zich van tevoren hebben ingeschreven. Tijdens het webinar zal er controle uitgevoerd worden of deelnemers aanwezig zijn.

Meer informatie

Voor vragen over uw inschrijving en/of informatie over het webinar kunt u contact opnemen met Renske Muns-de Jong via e-mail: oncologieinperspectief@nki.nl oftelefoon: 020 512 1543.