Leergang Palliatieve Zorg VS

De Leergang Palliatieve Zorg in het najaar 2023 zit vol!

Voor de Leergang in het najaar 2024 is nog plaats

6/8 daagse Leergang Palliatieve Zorg voor Verpleegkundig Specialisten & Physician Assistant
Werk je, als verpleegkundig specialist of physician assistant, in de dagelijkse praktijk met patiënten in de palliatieve fase en wil jij je basiskennis en vaardigheden ten aanzien van palliatieve zorg verstevigen of verdiepen? Of wil je basiskennis op doen ten aanzien van consultvoering in een intra-(trans-) muraal palliatief consultatieteam? Schrijf je hier in!! De onderwerpen die behandeld worden in de leergang zijn divers en leerdoelen zijn ondergebracht binnen de CanMEDS competenties. Actuele ontwikkelingen en beleid ontbreken uiteraard niet. Er is met veel enthousiasme gewerkt aan deze leergang met medewerking van toonaangevende experts binnen de palliatieve zorg in Nederland.

Locatie

Van der Valk, Veenendaal.

Najaar 2023  (zit vol)

Data voorjaar 2024

Doelgroep

De 6-daagse Leergang is bedoeld voor VS/PA, werkzaam in diverse vakgebieden en settingen (intra-extramuraal), die als onderdeel van het werk in aanraking komen met  patiënten in de palliatieve fase en die hun kennis op het gebied van palliatieve zorg wil vergroten (rol generalist).

VS/PA die in een consultatieteam (gaan) werken kunnen de 8-daagse scholing volgen. De laatste twee lesdagen staan in het teken van de rol van de VS/PA als consulent in een palliatief adviesteam.

Inschrijvingen

Schrijf je hier in! (voor de 6-8 daagse leergang)

Deelname aan de leergang is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma

In het programma wordt onder andere aandacht besteed aan de vier dimensies (fysiek, sociaal, psychisch, spiritueel) van palliatieve zorg, bij verschillende patiëntengroepen, symptoommanagement, zorg in de stervensfase en het bespreken van casuïstiek.

Voor het volledige programma van de 6/8 daagse leergang Palliatieve Zorg voor Verpleegkundig Specialisten & Physician Assistant Klik hier!

Kosten en betaling

De kosten voor deelname aan de 6-daagse Leergang bedragen € 1450,-* de kosten voor de 8-daagse cursus € 1650,-* .

Betaling verloopt via een automatische incasso.

*prijs onder voorbehoud

Annulering

Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van de 1e dag wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 100,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 30 dagen voor aanvang van dag 1 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie

Voor de Leergang Palliatieve Zorg zijn voor 6 dagen 37 punten toegekend en voor dag 7 en 8 zijn totaal 14 punten toegekend door de V&VN VS.

Organisatie

            Jenske Geerling , UMC Groningen

          Ginette Hesselman,  UMC Utrecht

         Mascha Juffermans, Hospice Kajan Hilversum

      Femke Peters Nij Smellinghe Drachten

 

   Sylvia Verhage,  Jeroen Bosch ziekenhuis Den Bosch

 

   Gertruud van der Werff , Martini Ziekenhuis Groningen

 

Cisca Zerstegen, Thuiszorg Groot Gelre