Leergang Palliatieve Zorg VS-PA

De Leergang Palliatieve Zorg in het najaar 2021 en voorjaar 2022 zit vol! 

Voor de Leergang in het najaar 2022 is nog plaats, 

6/8 daagse Leergang Palliatieve Zorg voor Verpleegkundig Specialisten & Physician Assistant
Werk je, als verpleegkundig specialist of physician assistant, in de dagelijkse praktijk met patiënten in de palliatieve fase en wil jij je basiskennis en vaardigheden ten aanzien van palliatieve zorg verstevigen of verdiepen? Of wil je basiskennis op doen ten aanzien van consultvoering in een intra-(trans-) muraal palliatief consultatieteam?Schrijf je hier in! De onderwerpen die behandeld worden in de leergang zijn divers en leerdoelen zijn ondergebracht binnen de CanMEDS competenties. Actuele ontwikkelingen en beleid ontbreken uiteraard niet. Er is met veel enthousiasme gewerkt aan deze leergang met medewerking van toonaangevende experts binnen de palliatieve zorg in Nederland.

Locatie

Van der Valk, Veenendaal.

Data najaar 2022

Data voorjaar 2022 (zit vol)

Doelgroep

De 6-daagse Leergang is bedoeld voor VS/PA, werkzaam in diverse vakgebieden en settingen (intra-extramuraal), die als onderdeel van het werk in aanraking komen met  patiënten in de palliatieve fase en die hun kennis op het gebied van palliatieve zorg wil vergroten (rol generalist).

VS/PA die in een consultatieteam (gaan) werken kunnen de 8-daagse scholing volgen. De laatste twee lesdagen staan in het teken van de rol van de VS/PA als consulent in een palliatief adviesteam.

Inschrijvingen

Schrijf je hier in!Deelname aan de leergang is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma

In het programma wordt onder andere aandacht besteed aan de vier dimensies (fysiek, sociaal, psychisch, spiritueel) van palliatieve zorg, bij verschillende patiëntengroepen, symptoommanagement, zorg in de stervensfase en het bespreken van casuïstiek.

Voor het volledige programma van de 6/8 daagse leergang Palliatieve Zorg voor Verpleegkundig Specialisten & Physician Assistant Klik hier!

Kosten en betaling

De kosten voor deelname aan de 6-daagse Leergang bedragen € 1450,- de kosten voor de 8-daagse cursus € 1650,- .

Annulering

Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van de 1e dag wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 75,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 30 dagen voor aanvang van dag 1 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie

De Leergang Palliatieve Zorg is door de V&VN VS voor 7 punten per dag geaccrediteerd en door NAPA voor 6 punten per dag.

Organisatie

Jenske Geerling MANP, verpleegkundig specialist UMC Groningen
Ginette Hesselman MANP, verpleegkundig specialist UMC Utrecht
Femke Peters MPA, Physician Assistant palliatieve zorg Nij Smellinghe Drachten
Karen Tol MANP, Verpleegkundig Specialist Isala Zwolle
Sylvia Verhage MANP, verpleegkundig specialist Jeroen Bosch ziekenhuis Den Bosch
Gertruud van der Werff MANP, verpleegkundig specialist  Martini Ziekenhuis Groningen