Meld je nu aan voor de Patient Centricity Award 2022

Meld je nu aan voor de Patient Centricity Award 2022

Het is weer mogelijk voor verpleegkundig specialisten in de oncologie, om hun project in te dienen voor de Patient Centricity Award 2022. De PCA is bestemd voor het meest innovatieve project dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen met een oncologische aandoening. De winnaar ontvangt een ‘unrestricted educational grant’ van 10.000 euro. De uitreiking van de prijs gaat plaatsvinden tijdens het VSO voorjaarssymposium op 5 april 2022. Takeda Oncology is initiatiefnemer van deze award.

De inzendingen voor de PCA worden beoordeeld door een onafhankelijke multidisciplinaire vakjury bestaande uit verpleegkundig specialisten oncologie, een oncoloog-hematoloog, een internist-hematoloog, en een ervaringsdeskundige. Het inzenden van projecten is mogelijk tot 8 februari 2022.

Tijdens het VSO voorjaarssymposium op 5 april 2022 zal er de mogelijkheid worden geboden aan de genomineerden om hun project te pitchen voor de jury. Aansluitend zal de winnaar worden gekozen.

Sylvia Verhage voorzitter van het netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie: “De afgelopen drie jaar hebben we al veel mooie innovatieve projecten voorbij zien komen, we zijn trots op al deze initiatieven. Dus willen jij en je team ook kans maken op deze unieke prijs, meld je dan aan voor de Patient Centricity Award van 2022! ”

Wil je net als de winnaars van de Patient Centricity Award 2021, Eva Swart en haar team van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis jouw project in de spotlight zetten en een financiële injectie geven? Kijk dan voor meer informatie en om je aan te melden op deze Button