Registratie 2024

REGISTREER HIER

Inschrijftarieven:

Diner + Boekenbal:
Op maandagavond 15 april vindt het congresdiner plaats, gevolgd door een boekenbal. Het avondprogramma vindt plaats in Hotel Papendal en de kosten bedragen 33,50 EUR voor de volledige avond. Tijdens registratie kunt u zich inschrijven voor het avondprogramma.

Hotelovernachting:
Tijdens registratie kan een kamer worden vastgelegd bij Hotel Papendal of bij Van der Valk Hotel Arnhem, dat zich op loopafstand bevindt van Hotel Papendal.  Daarbij gelden onderstaande prijzen.

Vanwege de grote interesse voor overnachting tijdens het congres en de beperkte beschikbaarheid van kamers, adviseren wij om snel een hotelkamer te boeken en deze met een collega/bekende te delen.
>> De eerste 100 geboekte kamers voor 2 personen ontvangen een leuke attentie! <<

Hotel Papendal:

Let op bij 2-persoons gebruik superior kamers: de kamer bevat een (melk-)glazen douchewand, zie: https://papendal.nl/hotel/hotelkamers/superior-kamer/

Van der Valk Hotel Arnhem:


Annuleringsvoorwaarden

Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 1 maart 2024 vindt restitutie plaats onder aftrek van € 35 administratiekosten. Na deze datum is uw inschrijving bindend en zijn de kosten volledig verschuldigd. Overdracht van uw registratie naar een collega is dan nog wel een mogelijkheid. Neemt u hiervoor contact op met het congressecretariaat.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij/toegekend door:

REGISTREER HIER